maandag 31 december 2018

Hot Chocolate Season

Met deze grauwe koude dagen heb ik wel zin in een kopje warme chocolademelk. Heerlijk lekker knus op de bank met een deken en boek erbij 😉




 Wat heb ik gedaan...

  • Ik heb een vierkante kaart gemaakt van kraft karton. De kaart is 15 bij 15 cm. Daarop een wit vierkant geplakt van 14,5 bij 14,5 cm. Daarop een derde vierkant van design papier geplakt (14 bij 14 cm).
  • Voor de "bodem" heb ik een stukje design papier van 14 bij 4 cm gebruikt.
  • De mok heb ik uit design papier gestanst en met dubbelzijdige foamtape opgeplakt.
  • De toef slagroom uit wit papier gestanst en geëmbost. Zo krijg je een mooi reliëf. Voor een subtiel laagje glitter heb ik de slagroom toef met de Nuvo Aqua Flow Pen bewerkt.
  • Het chocolaatje heb ik uit bruin papier gestanst en geëmbost. Daarna heb ik met Distress inkt (Ground Espresso) de details uitgelicht.
  • De sneeuwvlokken heb ik uit glitter karton gestanst.
  • Voor de finishing touch heb ik de kaart en sneeuwvlokken met Enamel Dots versiert.

Tip
Als je geëmboste delen wilt beïnkten, laat het papier dan in de mal zitten. De stansmal wordt zo als stencil gebruikt.


Gebruikte materialen
  • Marianne Design Collectable - Hot chocolate COL1462
  • Marianne Design Paper Pack A5 - Après Ski PK9142
  • Marianne Design Enamel Dots - Snow & Ice PL4515
  • Sizzix Thinlits Die - Paper Snowflakes, Mini 661599
  • Ranger Distress Ink - Ground Espresso
  • Nuvo Aqua Flow Pens - Glitter Gloss 888N
  • Tonic Studios Glitter Karton A4 - Sugar Crystal 9948E
  • CraftEmotions Karton Kraft - Bruin
  • Papicolor Karton Original - Hagelwit
  • CraftEmotions Linnenkarton - Chocoladebruin
  • Dubbelzijdige foamtape

Fijne jaarwisseling!
Dorien 🙋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten